Prezentare
Preparate din carne
<< Inapoi la categorii
Oancea Maria si Oancea Ionut, Talmaciu, judetul Sibiu
Familia Oancea produce dupa retete de familie, in Marginimea Sibiului, la Talmaciu, produse locale, si anume afumaturi. La Earth Market/Targul Taranului, vin Maria si fiul ei Ionut Oancea. "De ce produsele noastre sunt produse locale, neindustriale? Nu preparam cantitati mari din fiecare sortiment, fiind o afacere de familie, nu avem angajati, iar procesul de productie necesita mult timp, pentru ca fiecare produs se prepara altfel. Procesul cere foarte mult timp. Pentru 30 kg carnati Sibiu, lucreaza o persoana timp de o ora la transatul carnii din carcasa, 1/2 ora la pregatitul acesteia, prepararea condimentelor si punerea la maturare, 2 ore macinarea si umplerea membranelor si 4 ore hituirea). Oferim publicului, pe care il consideram co-producator, peste 35 de sortimente de produse din carne facute atat dupa retete traditionale, cat si retete originale."
Produsele prezentate de fermierii din Talmaciu sunt: carnati de porc cu busuioc, carnati de oaie, pecie de porc, piept de porc afumat, costita de porc afumata, pastrama de vita afumata, muschiuleti de porc afumati, muschiuleti de vita afumati, muschiuleti de oaie afumati, vrabioara de vita afumata, slanina afumata, cotlet de porc copt, muschiuleti de porc copti, pastrama de porc coapta, carnati Sibiu, carnati de porc cu vita, carnati de porc cu vita si oaie, carnati de vita cu oaie picanti, carnati de porc picanti, carnati de porc, rulada din piept de porc, pastrama de pui, cotlet file, rulada din ceafa de porc cu pecie, ceafa hituita, bacon.
Contact din partea Asociatiei Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, d-na Maria Oancea: +40745386978